Becksøndergaard strømper

Brandet laver ikke kun de smarte og kendte Becksøndergaard strømper, men også tasker, bikinier, tørklæder og meget andet. Brandet er forholds vist nyt og blev startet i 2003. Målet med Becksøndergaard var at lave smarte accessories til kvinder med et farverigt design og personligt look, og det afspejler sig i allerhøjeste grad i de kendte Becksøndergaard strømper.

Becksøndergaard strømper med et skandinavisk design

Strømperne er lavet med udgangspunkt i det klassiske skandinaviske design, men stadig uden begrænsninger og med frie tøjler. Becksøndergaard strømper er kendte for de mange farver og smarte prints som gør dem let genkendelige blandt andre strømper. Alle designs er helt personlige og med designs som virker overraskende for køberen.

Farver, mønster og smart design

Et par Becksøndergaard strømper fås i både ankelstrømper og de normale strømper til lidt over anklen og midt på skinnebenet. De fås med prikker alverdens farver, med striber, blomster og nogle også fyldt med glimmer. Strømperne er ikke de billigste på markedet og prisen ligger mellem 60-80 kr. for et par. Men til gengæld holder de farven efter vask og de kan holde i længe.

Strømperne giver rig mulighed for at stile dine outfits på mange måder. Et par Becksøndergaard strømper kan pifte et hvert look op og så det til at skille sig ud fra mængden. Da de findes i så mange forskellige farver og i så man mønstre kan man let differentiere sine looks dag for dag. Man ser måske ikke strømperne som en del af outfittet hele tiden, men de kommer til syne og skaber blikfang når man sidder ned. Strømperne kan både bruges i et par sneakers eller smarte støvler, og de kan bruges både om sommeren og om vinteren, det handler bare om at finde det rigtige design med de passende farver til ens outfit. Ofte vælges de mørkere farver om vinteren og de “vildere” farver vælges om sommeren, men det kan man med fordel også udfordre for at ændre lidt i looket.